Bouwplaats sneller inrichten met een sanitairtank onder uw sanitairunit.

Bouwplaats sneller inrichten met een sanitairtank onder uw sanitairunit.

Wilt u een sanitairunit of een toiletunit, voor meerdere personen, plaatsen op uw bouwplaats? Uw bouwplaats sneller inrichten? Minder ledigingsmomenten? Flexibel zijn voor wat betreft de locatie van de toiletunit op de bouwplaats?  Is er geen aansluiting op het riool? Dan is een dergelijke vuilwatertank, fekaliëntank ofwel sanitairtank uitermate geschikt om het afvalwater tijdelijk in op te vangen.

Waarom:

Het plaatsen van de vuilwatertank bespaart veel tijd die het aanbrengen van een tijdelijke rioolaansluiting vergt. Daarnaast bent u flexibeler in het op locatie plaatsen van een toiletunit en is uw bouwplaats inrichting sneller gerealiseerd.

vuilwatertank, sanitairtank, wc-tank, sanitairtank, fecalieëntank, vuilwatertank, sanitairunit

Duurzaam product:

Doordat onze stalen tanks van binnen en van buiten geheel thermisch verzinkt zijn, hebben deze een zeer hoge oxidatie weerstand. Dit resulteert in een duurzaam product met een lange levensduurverwachting.

De dakplaten van de vuilwatertanks zijn demontabel en er is beschikking over een mangat deksel. Dit zodat er altijd toegang verschaft kan worden tot de binnenzijde van de vuilwatertank indien dit nodig is. En bij schade aan de dakplaten kunnen deze eventueel vervangen worden. 

Variaties:

Er zijn meerdere varianten sanitair tanks beschikbaar. Onderlinge verschillen zijn er onder andere  in de afmeting en dus het volume aan inhoud. Volumes van 4, 8 en 10 m3 zijn mogelijk. Indien u langere tijd gebruik maakt van de sanitairtank ofwel vuilwatertank op eenzelfde locatie zijn er met een groter volume tank uiteraard minder ledigingsmomenten benodigd. Hiervoor is er ook een 20 ft 10m3 variant waar in plaats van een 20 ft sanitairunit ook een 8 ft toiletunit op geplaatst kan worden.  Indien u niet beschikt over zoveel vrije ruimte dan is er uiteraard ook een 4m3 8 ft sanitair tank in ons programma. 

De afmetingen van onze tanks zijn afgestemd op de 8 ft of 20 ft toiletunits ofwel container sanitairunits van diverse fabrikanten. In de 20 ft tank is er de keuze mogelijkheid tussen een 8m3 of 10 m3 tank of een sanitair tank die geschikt is voor zowel de 3 meter en de of 2,5 meter brede variant.

Verdere variaties zijn er o.a. in breedte van de hart op hart gat maat van de heftrucklepel ofwel vorkpockets, aantal aansluitmogelijkheden, aantal oplegpunten (optioneel zowel 3 en  2,5 m brede units te plaatsen op één tank), onderlinge bevestigingspunten (ISO cornercasts wel of niet in de onderste hoeken van de tank), peilglazen, spoelaansluitingen enz.

Specifieke wensen:

Heeft u specifieke wensen voor uw vuilwatertank? Bij Mollen Container kunnen we geheel aan uw wensen voldoen. We hebben alles in eigen huis om de tank geheel naar uw wensen aan te passen en te produceren. 

Wenst u meer informatie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden neemt u dan contact op met Dhr. Tonny Vos https://www.mollenmetaal.nl/contact-opnemen-tonny-vos/

wc-tank, sanitairtank, fecalieëntank, vuilwatertank, sanitairunit

Bouwplaats sneller inrichten met een sanitairtank onder uw sanitairunit.