Containers

containerbouw, carrosserieaanpassingen, reparatie en modificatie

Wilt u uw container laten bouwen door een professional. Neem dan contact op met Mollen Metaal BV. Wij zijn inmiddels al meer dan 25 jaar actief in het bouwen van containers op maat. Hierdoor en vanwege onze integrale inkoop hebben wij een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

U kunt bij ons ook terecht voor reparaties en/of modificaties aan uw containers. Ook voor vaste opbouw en chassisverlenging aan uw vrachtwagen bent u bij ons aan het juiste adres.

Hebt u vragen of wensen op containergebied, neem dan contact met ons op om deze te bespreken.

De containers van Mollen Metaal worden specifiek voor u ontworpen, afgestemd op uw wensen en werkwijze. Bol of in spanten uitvoering, extra stevig, vloeistofdicht of vederlicht …
Onze 25 jaar aan kennis en ervaring staat garant voor een lange levensduurverwachting en gebruikersvriendelijkheid.

Veel onder één dak

Mollen Metaal heeft u veel te bieden. Het proces van 3D digital design tot fabricage en spuitwerk, gebeurt in eigen fabriek. Wij vertalen uw idee naar een fysiek product dat voldoet aan uw verwachting.

Het vertalen van uw specifieke wensen naar een 3D technische tekening is altijd inbegrepen in de leveringsomvang. Zodat we voorafgaand aan de fysieke productie, optimaal inzicht kunnen geven in wat we voor u gaan produceren. Mocht dit in onze uitgebreide offerte niet al duidelijk naar voren zijn gekomen. 

Ook voor Plateau containers, kipper containers,  grote gelaste kooi constructies, houtmot containers, slibcontainers, corrosie vaste containers of vloeistof dichte bakken bent u bij ons aan het juiste adres.

Van enkelstuks tot grote series,
met een grotendeels geautomatiseerd productieproces, twaalf afzonderlijk ingerichte lasplaatsen en een zeer ervaren team aan specialisten, kunnen wij tegen zeer concurrerende prijzen kwalitatief hoogwaardige containers produceren.

Direct contact

“Dankzij onze grote kennis van materialen en technieken, is al het werk bij Mollen Metaal in één vakkundige en betrouwbare hand. Doel is ervoor te zorgen dat het te leveren product precies is wat u voor ogen hebt. Daarvoor is het essentieel om met u mee te willen en kunnen denken. Van idee en tekening tot eindproduct en oplevering. Inclusief de oppervlaktebehandeling, van met name grote producten!”