Home => CATEGORIE => Nieuws | projecten

Sanitairtank voor onder toiletunit.

Sanitair-, fekaliën- tank voor onder een toiletunit op de bouwplaatsinrichting, uitbreiding van een kampeerterrein of evenement.

vuilwatertank, sanitairtank

Een dergelijke vuilwatertank is uitermate geschikt om grijs water op te vangen van een sanitair- of toilet-unit indien er ter plaatse geen aansluiting op het riool mogelijk is. Indien u langere tijd gebruik maakt van de sanitairunit op eenzelfde locatie zijn er met een groter volume tank minder ledigingsmomenten benodigd.

Doordat onze tanks van binnen en van buiten geheel thermisch verzinkt zijn, hebben deze een zeer hoge oxidatie weerstand. Dit resulteert in een lange levensduur verwachting. Dakplaten van de tanks zijn demontabel en er is beschikking over een mangat luik zodat er altijd toegang verschaft kan worden tot de binnenzijde. Er zijn meerdere varianten beschikbaar met o.a. volumes van 4, 8 en 10 m3. Afmetingen zijn afgestemd op de 10 ft of 20 ft toiletunits. Geschikt voor 3 of 2,5 meter brede variant. Verdere variaties zijn o.a.: breedte van de hart op hart heftrucklepel gat maat, aantal aansluitmogelijkheden, aantal oplegpunten (optioneel zowel 3 en  2,5 m brede units te plaatsen op een tank), onderlinge bevestigingspunten (iso cornercasts wel of niet in de onderste hoeken van de tank). Mocht u toch iets anders wensen? Bij Mollen Container kunnen we geheel aan uw specifieke wensen voldoen. We hebben alles in eigen huis om de tank geheel naar uw wensen aan te passen.

wc-tank, sanitairtank, fekalieëntank, vuilwatertank