Constructiebankwerker/ lasser die groots kan denken

Constructiebankwerker/ lasser die groots kan denken

Krijg jij ook een kick van metaalbewerking? En wil je het liefst groot werken? Heb je zin om je fantasie te gebruiken, elke dag te leren en mee te bouwen aan grote landbouwmachines, chassisdelen van graafmachines en onderdelen van heftrucks? Dan is dit jouw nieuwe baan! Als jij een aanpakker bent die houdt van lassen, verspanen, snijden en niet alleen theoretisch bezig wil zijn, dan ben jij de metaalbewerker die wij zoeken.

Modern bedrijf met moderne technieken
Mollen Metaal is al 40 jaar toeleverancier van groot metaalwerk voor de transportindustrie, koelindustrie, grondverzet industrie en agrarische industrie. We zijn trots op wat we maken voor een breed scala aan in Nederland gevestigde, maar ook internationaal opererende bedrijven. We gaan met onze klanten het avontuur aan om dingen te maken die niet direct voor mogelijk lijken te zijn. Daar gaat ons hart harder van kloppen. We verspanen, snijden en lassen niet alleen; we coördineren van A tot Z, denken mee en lossen problemen op. Op voorhand en achteraf.

Wij bieden je een prettige en gezonde werkomgeving. En we gaan voor vrolijkheid, vrijheid, vertrouwen, openheid en diversiteit. Je krijgt ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen in het vakgebied of om overuren te maken indien dat nodig is. “Denk groter in wat je wilt bereiken”, zeggen wij altijd. En ga er dus voor. Tot slot ontvang je een keurig marktconform salaris.

Jij herkent je hierin
– MBO opleiding constructiebankwerker/lasser op minimaal niveau 2
– kennis en ervaring met MIG/MAG
– Oog voor detail en nauwkeurig werken horen bij jou
– Je werkt graag in een leuk team
– Zelfstandig werken kun je ook prima
– Je houdt van uitdagingen
– Opleidingsmogelijheden aanwezig

Benieuwd naar ons?
Wil je meer weten over deze functie bij ons bedrijf? Je bent van harte welkom om een afspraak te maken en rond te kijken!
Om gelijk te solliciteren klik je op de ‘direct solliciteren’-button en stuur je cv en motivatie.
Heb je andere vragen? Neem dan contact op met Eddie Heuveling via telefoonnummer 0497-339740.

Mollen Metaal denkt en werkt groot, groter, groots. Om ons nóg grootser te maken, zoeken we metaalmakers.