Expertise

Expertise

Mollen Metaal is meester in groot plaatwerk. Enkelstuks of seriewerk, halffabrikaten of volledig op-maat-gemaakte producten.

Advies

Alles begint met de vraag die de klant heeft. Dan gaan de raderen draaien en begint het proces. Het advies wat volgt, leveren we samen met onze goede service. Is de vraag van de klant in de ideeënfase, zijn er al tekeningen of is er zelfs al een product? Dat maakt voor ons niet uit! Hoe groot de vraag ook is, hoe onhaalbaar het antwoord ook lijkt… Mollen Metaal gaat de uitdaging aan. Met een team van vakkundige engineers, metaalexperts en fanatieke productiemedewerkers komen we tot oplossingen. Problemen tackelen we vooraf en ons voorstel is maakbaar.

Ideeën tastbaar maken

Wij realiseren de ideeën van onze klanten. We verspanen, snijden, kanten en lassen niet alleen; we coördineren van A tot Z, denken mee en lossen problemen op. Op voorhand en achteraf. We zadelen onze klanten niet op met problemen die we hadden kunnen voorzien. Mochten er zich toch problemen  voordoen, dan kunnen we snel schakelen, snel oplossen en door. Onze klanten waarderen de hoge kwaliteit van onze producten én onze manier van werken. Dat doen ze al heel lang. En dat tonen onze grote volumes aan. Elk jaar vertrekt 3 miljoen kilo staalplaat ons terrein. We kennen onze klanten dan ook van haver tot gort. We bieden continuïteit en het vertrouwen dat het goed komt.

Groot plaatmateriaal vraagt om dito machines. Het snijwerk van het metaal gebeurt in de vorm van lasersnijden, plasma snijden en autogeen snijden. Drie kantbanken prijken in de hal, waar we tot 4 meter lengte platen kunnen verwerken met maar liefst een capaciteit tot 400 ton. Zowel handlassen als robotlassen behoort tot de mogelijkheden en verspanen doen we door middel van boren, tappen, frezen en draaien.

Resultaten die tellen

Een product is bij Mollen Metaal pas af als alles klopt. Dit betekent afleveren als de oplossing helemaal klaar is. Daarom conserveren we ook alle producten die daarom vragen. Hiervoor gebruiken we uiteenlopende methoden zoals nat lakken, poedercoaten, thermisch of elektrolytisch verzinken.

Heb jij behoefte aan onze vakkennis? Laten we elkaar ontmoeten en metaal menselijk maken.
Neem contact met ons op en leg je vraag aan ons voor.

Advies en contact

Van idee naar concept tot werkbaar, degelijk resultaat. Co-creatie met jou als opdrachtgever, toekomstbestendig en zorgeloos. Heb jij een vraag die roept om een grootse aanpak? Mollen Metaal maakt het, neem gerust contact met ons op.