Over ons

Over ons

Al sinds de start begin jaren ’80, denkt en werkt Mollen Metaal groot, groter, groots. We doen het werk wat we het liefste doen.  Het bewerken van metaal. De geur, het materiaal en de mogelijkheden daar worden wij enthousiast van. We kunnen onze fantasie laten gaan, elke dag leren en bijdragen aan hele, mooie producten. Niet klein. Maar groot. Daar houden we van en onze klanten ook.

En daar zijn we heel groots, trots op.

Denken in mogelijkheden en oplossingen

Wij weten raad met metaal en denken graag met je mee. Metaaltoepassingen die onmogelijk lijken, zijn voor ons een uitdaging. Metaalbewerkingen die onhaalbaar voelen, maken wij werkelijkheid. Samen met de opdrachtgever vormen we een team dat de oplossing zoekt, vindt en maakt.Loyaliteit en optimisme combineren we met vakkennis, inzicht en de drang om te werken.
We starten met een gedegen, onderbouwd advies, waarbij we problemen vóór willen zijn.  Als alles klopt en zowel de klant als wij tevreden zijn, starten we de productie, We gaan voor kwaliteit en dat zit ook in gebakken in onze werkwijze. Dit bewijzen de certificaten die we hebben: ISO 9001 en de omstempelbevoegdheid van Loyds. We blijven alert op ons werk en zorgen voor continuïteit van het productieproces van onze klanten. En daardoor werken we al jaren voor een breed scala aan bedrijven uit diverse branches. 

Ons goud

Dit kan niet zonder medewerkers die het gewoon heel leuk vinden om groots te werken. En een kick krijgen van metaalbewerking en wat daar vervolgens mee geproduceerd wordt. Een landbouwmachine of het chassis van een grondverzetmachine. De producten zijn heel divers. We zijn op zoek naar aanpakkers die houden van zelf lekker knutselen/ sleutelen en hun fantasie willen gebruiken en niet alleen theoretisch bezig willen zijn. Mensen die bij wijze van spreken met hartstocht al jaren hun carnavalswagen bouwen.

Onze medewerkers voelen zich op hun plek, omdat wij ze een prettige, gezonde werkomgeving bieden. We gaan voor vrolijkheid, vrijheid, vertrouwen, openheid en diversiteit. Je krijgt ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen in het vakgebied, om overuren te maken indien nodig, productieve uren dan wel te verstaan of om af te schalen als dat nodig is. Het gaat om je eigen verantwoordelijkheid en dat kan alleen als er over en weer vertrouwen is in elkaar. Dat is een gevoel waar we zeer aan hechten. We zijn open naar elkaar. Je kunt zeggen wat je denkt. Soms knettert het dan, maar daarna gaan we weer op goede voet verder. 

Denk groots in wat je wilt bereiken, dan kun je alles realiseren!

Naar onze vacatures

Krijg jij ook een kick van metaalbewerking? En wil je het liefst groot werken? Heb je zin om je fantasie te gebruiken, elke dag te leren en mee te bouwen aan grote landbouwmachines, onderdelen van graafmachines en klantspecifieke containerbouw?