Lasrobot operator

Lasrobot operator

We zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die onze lasrobot kan instellen en bedienen. Aan de hand van de planning span je de lasmal op en zet je het lasprogramma aan. De producten die je maakt, worden gehecht aangeleverd en zullen na het aflassen met de robot nog handmatig bijgewerkt worden. Een leuke uitdaging voor jou!! Wan je verricht dus ook kleine laswerkzaamheden na het lassen door de robot. We werken met diverse series voor klanten in bijvoorbeeld de grondverzet en landbouw. Zo krijg je veel afwisseling in werkzaamheden. Hoe groot durf jij te denken?

Mollen Metaal-5

Modern bedrijf met moderne technieken
Mollen Metaal is al 40 jaar toeleverancier van groot metaalwerk voor de transportindustrie, koelindustrie, grondverzet industrie en agrarische industrie. We zijn trots op wat we maken voor een breed scala aan in Nederland gevestigde, maar ook internationaal opererende bedrijven. We gaan met onze klanten het avontuur aan om dingen te maken die niet direct voor mogelijk lijken te zijn. Daar gaat ons hart harder van kloppen. We verspanen, snijden en lassen niet alleen; we coördineren van A tot Z, denken mee en lossen problemen op. Op voorhand en achteraf.

Wij bieden je een prettige en gezonde werkomgeving. En we gaan voor vrolijkheid, vrijheid, vertrouwen, openheid en diversiteit. Je krijgt ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen in het vakgebied of om overuren te maken indien dat nodig is. “Denk groter in wat je wilt bereiken”, zeggen wij altijd. En ga er dus voor. Tot slot ontvang je een keurig marktconform salaris.

Groots in metaalbewerking

Jij herkent je hierin

  • Lasdiploma minimaal niveau 2
  • Opleidingsmogelijkheden zijn aanwezig
  • Oog voor kwaliteit en nauwkeurig werken horen bij jou
  • Je werkt graag in een leuk team
  • Je bent gemotiveerd en houdt van uitdagingen

Benieuwd naar ons?
Wil je meer weten over deze functie bij ons bedrijf? Je bent van harte welkom om een afspraak te maken en rond te kijken! Om gelijk te solliciteren klik je op de ‘direct solliciteren’-button en stuur je cv en motivatie.
Heb je andere vragen? Neem dan contact op met Eddie Heuveling via telefoonnummer 0497-339740.

Solliciteer nu direct op de vacature

Mollen Metaal denkt en werkt groot, groter, groots. Om ons nóg grootser te maken, zoeken we metaalmakers.