Vacature werkvoorbereider

Vacature werkvoorbereider

Werkvoorbereider die graag de puntjes op de i zet (beeld met puntjes op de i)
Krijg jij ook een kick van alles wat met metaal te maken heeft? En ben jij iemand die graag alles op orde heeft? Heb je zin om je voor de volle 100% in te zetten om alle ballen hoog te houden en zo ons proces zo optimaal mogelijk te laten verlopen? Leer je graag elke dag bij en probeer je op die manier ons proces elke dag een stukje beter te plannen en organiseren? Dan ben jij de pro-actieve werkvoorbereider die wij zoeken.

Werken bij Mollen Metaal

Wat houdt de functie in?

Als werkvoorbereider ben jij de schakel tussen leveranciers, de afdeling engineering en de productieafdeling. Je zorgt voor het bestellen van de juiste materialen en stelt de planningen op.  Je stuurt samen met de voorman, de productieprocessen aan en je onderhoudt intensief contact met de diverse afdelingen binnen de organisatie. Je bent dus een communicatief persoon die stressbestendig is en problemen als uitdagingen ziet en gaat voor de beste oplossing. Je bent punctueel en hebt oog voor de details.

Groots in hoogwaardige klantspecifieke containers en kooiconstructies

Modern bedrijf met moderne technieken
Mollen Container is een onderdeel van Mollen Metaal. Mollen Metaal is al 40 jaar toeleverancier van groot metaalwerk voor de transportindustrie, koelindustrie, grondverzet industrie en agrarische industrie. We zijn trots op wat we maken voor een breed scala aan in Nederland gevestigde, maar ook internationaal opererende bedrijven. We gaan met onze klanten het avontuur aan om dingen te maken die niet direct voor mogelijk lijken te zijn. Daar gaat ons hart harder van kloppen. We verspanen, snijden en lassen niet alleen; we coördineren van A tot Z, denken mee en lossen problemen op. Op voorhand en achteraf.

Wij bieden je een prettige en gezonde werkomgeving. En we gaan voor vrolijkheid, vrijheid, vertrouwen, openheid en diversiteit. Je krijgt ruimte en tijd om jezelf te ontwikkelen in het vakgebied of om overuren te maken indien dat nodig is. Je ontvangt een keurig marktconform salaris. “Denk groter in wat je wilt bereiken, dan kun je alles realiseren”, zeggen wij altijd. Ga er dus voor!

Werken bij Mollen Metaal

Jij herkent je hierin
– Denk- en werkniveau op MBO+ niveau
– Logistiek en analytisch sterk
– Oog voor detail en nauwkeurig werken horen bij jou
– Ervaring met processen in een productieomgeving bij voorkeur in een metaalverwerkend bedrijf
– Je werkt graag in een leuk team
– Zelfstandig werken kun je ook prima
– Je houdt van uitdagingen
– Opleidingsmogelijkheden aanwezig

Benieuwd naar ons?
Wil je meer weten over deze functie bij ons bedrijf? Je bent van harte welkom om een afspraak te maken en rond te kijken! Om gelijk te solliciteren klik je op de ‘direct solliciteren’-button en stuur je cv en motivatie.
Heb je andere vragen? Neem dan contact op met Eddie Heuveling via telefoonnummer 0497-339740.

Solliciteer nu direct op de vacature

Mollen Metaal denkt en werkt groot, groter, groots. Om ons nóg grootser te maken, zoeken we metaalmakers.